Τεκμηρίωση / Συχνές ερωτήσεις
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Save και Deploy;
Το Save κρατά ένα προσχέδιο· το Deploy το δημοσιεύει σε ζωντανές κλήσεις.
Τελευταία ενημέρωση:
Το Save αποθηκεύει τις επεξεργασίες σας ως προσχέδιο: τίποτα δεν αλλάζει ακόμα για τους καλούντες. Το Deploy δημοσιεύει τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις σε ζωντανές κλήσεις. Οπότε η ροή είναι: επεξεργασία → Save → Deploy.